La gestió de la convivència les comunitats de veïns

Des de l'associació de veïns volem donar publicitat a aquest taller que es durà a terme els propers dies 2 i 4 de maig.


Benvolguts i benvolgudes,

La comunitat de veïns i veïnes és una unitat fonamental de convivència de les poblacions urbanes. Tanmateix la convivència, com sabem, no sempre és fàcil: els problemes propis de conviure en comunitat, la creixent diversitat de situacions i les dificultats socioeconòmiques del moment actual, han portat a una creixent complexitat alhora de gestionar la comunitat de veïns . És per això que per dur a terme tasques organitzatives i de gestió de manera adequada cada cop es requereixen una sèrie de eines i recursos que sovint ens manquen.
Per donar resposta a aquesta necessitat i abordar les dificultats que puguin sorgir, des de la Diputació de Barcelona juntament amb el Centre de Mediació i Convivència de l’Ajuntament de Sitges us oferim la possibilitat d’assistir al taller de formació La gestió de la convivència les comunitats de veïns, on s’abordaran aspectes organitzatius i de gestió de la comunitat amb el següent programa:

I. Introducció a la llei de propietat horitzontal
- Propietat horitzontal
- Comunitat de propietaris
- Com s’organitza una comunitat de propietaris
- El funcionament d’una comunitat
- La regulació interna
- Elements privatius
- Elements comuns

II. La mediació com a eina per a gestionar els conflictes de la comunitat o entre veïns

III. Precs i preguntes. Dubtes pràctics.


Es realitzaran dues edicions del taller, que tindran lloc el proper dilluns 2 i dimecres 4 de Maig de 18 a 21h a l’edifici de la Policia Local. Si esteu interessats podeu optar per la data que millor us convingui.
Preguem la confirmació de la vostre assistència a través del mail mediacio@sitges.cat
Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el Centre de Mediació i Convivència a través del mateix mail o del telèfon 938111864.

Atentament,

Centre de Mediació i Convivència
Ajuntament de Sitges.