Carta de comiat Sr. Orriols al president de l'associació de veïns

AA.VV. PLATJA DE SANT SEBASTIÀ

Benvolgut Francisco Delgado (President):



Com ja sabràs per la premsa local, i en tot cas aprofito per comunicar-te personalment que no tornaré a presentar-me a les properes eleccions municipals del 22 de maig, en la llista del PSC (ni en cap altre llista, naturalment!). Aquesta és una decisió que es deu únicament a motius estrictament personals. Han estat vuit anys com a regidor dels que me'n sento absolutament orgullós, amb els seus encerts i també amb els seus fracassos o errors. El bagatge personal que m'emporto és impagable i haver format part del millor Equip de Govern que Sitges ha tingut mai, és un honor i una satisfacció que ningú em podrà treure mai.



Jo no he tingut mai carnet de partit i sempre he estat un independent, però la meva militància ideològica en un socialisme humanista i federal la porto impresa en el caràcter i per tan la meva afinitat amb el PSC ha estat una conseqüència lògica, d'aquí el meu suport incondicional al Jordi Baijet com alcalde i al PSC com al millor partit polític. Malgrat tot, sempre he tingut molt clar que treballar des de, i per a l'Ajuntament, és treballar per Sitges i per a tots i cada un dels seus ciutadans, la voluntat de servei públic ha estat la meva única motivació. Primer com a tècnic i després com a Regidor m'ha permés treballar i gaudir de l'Ajuntament des de tots els vessants, per la qual cosa em considero un privilegiat.



També aprofito per donar-te les gràcies per la vostre cooperació, comprensió i suport en la meva feina com a regidor. Tanmateix lamento molt sincerament, segurament no haver estat a l'alçada de les vostres expectatives que la meva persona i com a regidor, havia dipositat en mi el barri de la Platja de Sant Sebastià. Alguns dels problemes del barri que vaig entomar al principi del mandat encara persisteixen, malgrat que en línies generals podem afirmar que Sitges i el vostre barri han millorat globalment i notablement en els darrers anys. He intentat fer tot i més, el que bonament ha estat al meu abast en atendre les vostres justes reivindicacions ciutadanes i no sempre he tingut èxit, us en demano disculpes. Tanmateix, voldria dir-vos que ha estat un plaer, en lo personal, tractar amb tu i amb la resta de la Junta de l'AA.VV. de la Platja de Sant Sebastià.



Ara retorno a la meva professió d'aparellador que he deixat molt descuidada en aquests darrers anys i també com tècnic de l'Ajuntament de Vilanova. No pensis tampoc que deixaré de treballar per Sitges, una vila que m'he fet meva, que m'estimo i que porto molt arrelada en el fons dels meus sentiments i qui sap si en un temps per venir ens retrobarem (el futur no està escrit).



Una abraçada amb tot l'afecte i consideració.



Josep Orriols i Mas



PD: Trasllada aquest correu a la resta de membres de la Junta de l'AA.VV