Resum reunió amb l'Alcalde Jordi Baijet

Associació Veïns Platja Sant Sebastià
Reunió Junta amb Alcalde, dia 6.10.09 a les 20.00 hores.
Presentació dels integrants junta que assisteixen. Paco Delgado Josep Amigó M. Carmen Melis, Carmen Repiso, Sra. Foye i Fernando Serrano.
Comentaris i anotacions de la reunió
1. Sol·licitem un espai per reunions i assemblees.
.L'Alcalde ens deixa una sala de Miramar, que s’ha de sol·licitar a la Sra. Asun i que podrem utilitzar també com adreça oficial de l’associació.
2. Tema brosses: Les obres que s’han de començar al carrer Sant Sebastià impedeixen que es puguin utilitzar els contenidors selectius, atès que els materials i maquinaria hauran de estar ubicats a la plaça de La Torreta. Quan les obres acabin els camions de recollida podran entrar. Adverteix que posteriorment esta previst començar obres de rehabilitació dels museus.
3. Demanem es reculli brossa Vivero amb un petit camió elèctric que pugui entrar fins el Restaurant.
4. Ens diu que no pot solucionar el problema del soroll del Cable, perquè no hi ha cap ordenança que prohibeixi veure al carrer. (gots de plàstic i Barra al carrer)
5. Neteja, passeig, demanem que no es facin servir els bufadors que aixequen la pols i que es netegi els paviment amb maneges a pressió habitualment. Ens diu que no existeixen aspiradors amb prou potencia per netejar la pols i la sorra existent.
6. Entrada vehicles veïns serà per Rafael Llopart amb un codi que es portarà al mòbil, i la sortida serà per carrer Garraf que restarà oberta
atès que te senyals de prohibir l’entrada de vehicles.
7. Els para-sols dels Restaurants (argentins) son tan grans que un cop tancats molesten la visió dels primers pisos veïns, i a més han foradat el paviment. Adueix que està “ Intentant” convèncer als propietaris que canviïn el sistema, però que han gastat molts diners i miraran de trobar una solució.
8. Terrassa gelateria Glamour que dona a la Torreta els hi deixen provisionalment.
9. Llums jardí S. Rusiñol, diu que s’ha fet per complir amb la normativa que exigeix un mínim d’iluminació en els espais públics
10. Espai jocs infantils Balmins, encara no està acabat.
11. Platja Sant Sebastià revisaran el sistema i empleats que fan la neteja, perquè l’any vinents estigui més neta
12. Jardinets plaça de La Torreta, se’n ocuparan més.
13. Sorea a retirat les dutxes i rentapeus per haver finalitzat la temporada d’estiu l’u d’octubre.
14. Demanem que continuí el mateix sistema de targes per el proper any, amb dos euros de dipòsit
15. Les reixes dels desaigües no recullen les aigües de les pluges perquè son petites i es tapen amb les fulles.
16. Estan busquen un sistema per que no pugui caure ningú a la pendent de recollida de aigües pluvials que s’ha construït en front Rafael Llopart.
17. A Joan Maragall els arbres tapen les senyals de transit.
18. Els nous vagons de Renfe son mes alts, i els viatgers ho tenen difícil per pujar al tren. RENFE elevarà les andanes suficientment per solucionar el problema