Constitució de la taula pel Pacte per a la Mobilitat de Sitges

Constitució de la taula pel Pacte per a la Mobilitat de Sitges
Dilluns 5 d’octubre 19.30 hores Lloc Centre de Disseny
Com Associació de Veïns hem estat convocats a formar part de aquesta taula.

Es tracta d’arribar a acords, per consensuar les actuacions municipals en el camp de la mobilitat. Es tracta de crear un gran acord i es considera per part dels “experts” que avui existeix un excessiu us dels vehicles privats per part dels ciutadans. Necessitat de crear per part de l’administració, “espais de trobada”. En aquest punt va aparèixer en pantalla una panoràmica del nou passeig de Sant Sebastià, sense vianants ni vehicles com a lloc “recuperat “ pel municipi amb aquesta finalitat. Atenció al pàrking El Retiro, la propera recuperació ja s’ha iniciat al passeig de la Ribera.
Tampoc és poden comprometre els recursos futurs, per la mobilitat dels nostres descendents.
Hi eren convocats, associacions de veïns, taxis, transport públic, distribuïdors de mercaderies, lloguers de vehicles, etc. Això va ser tot el que es va parlar fins aquest moment. Molta atenció a tenir en compte, la Sostenibilitat.
La única pregunta, per part de la nostra Associació va esser que s’espera per decidir la mobilitat del nostre àmbit (Sant Sebastià), contenidors i recollida selectiva de brosses, entrades i sortides de vehicles (carrer Barcelona) pertanyents als ciutadans del casc antic i de la platja i C. Joan Maragall. La resposta va ésser demanar hora i dia per parlar amb els regidors responsables.

Assistent Josep Amigó en representació de la nostra associació.