ASSAMBLEA EXTRAORDINARIA ASSOCIACIÓ DE VEÏNS PLATJA SANT SEBASTIÀ DE SITGES

ASSAMBLEA EXTRAORDINARIA ASSOCIACIÓ DE VEÏNS PLATJA SANT SEBASTIÀ DE SITGES
El 30 d’abril, a les 19 h, a l’edifici Miramar, carrer Davallada 12, es va celebrar aquesta assemblea extraordinària, convocada per l’associació, a la fi d’exposar el projecte presentat per l’ajuntament de remodelar el tram del carrer Magí Casanovas, entre els carrers Joan Maragall i Port Alegre.
El Sr. Paco Delgado, en nom de l’associació, va exposar el projecte de remodelació, aportant els plànols facilitats per l’empresa Sitges Segle XXI i les explicacions que van fer, fa uns dies , el Sr. Marc Quero i un tècnic, per part de l’ajuntament, als representants dels propietaris dels habitatges afectats, Associació de veïns i persones que van ser presents en aquella reunió.
El projecte pretén fer una rampa en corba per facilitar l’accés als aparcaments de l’hotel Sant Sebastià i els edificis d’aquet carrer.
El terra seria igual al existent fins a les palmeres, en el nou tram fins a Joan Maragall.
Es modificarien els jardinets per facilitar la construcció de l’esmentada rampa, que passaria entre les palmeres i la façana del Hotel enllaçant amb Joan Maragall.
Es contempla la construcció d’unes escales, al costat de l’edifici de particulars, per facilitar l’accés dels peatons al costat de Joan Maragall.
En la part que dona a Port Alegre, es preveu posar unes pilones per evitar l’accés dels vehicles.
El cost de l’obra seria a cost del Hotel.
Es va presentar el mapa d’accés a l’Hotel que es pot veure a la seva pagina Web. Es un plànol ple d’errors, on s’indica que l’accés es per el carrer Rafael Llopart.
El resultat, un cop exposades diferents argumentacions , tant tècniques com de una dolenta planificació de tot el projecte de la Platja de Sant Sebastià, amb l’afectació que ha suposat per el barri, va ser contraria que es faci aquest projecte.
Cal dir que el sentiment dels veïns es d’engany darrere engany per part de l’ajuntament, amb aportació de proves com l’escrit de resposta , amb data del gener passat, on es diu que es desconeix l’existència de fer qualsevol actuació en aquest tram de carrer.
No s’entén que un cop tallada la circulació i regulat l’accés dels vehicles, habilitat zones de carga i descarrega, instal•lació de càmeres de vigilància i pilones d’obertura, ara es vulgui modificar pel interès d’un particular.
Cal dir també que molts veïns van fer el comentari de la manca de cura que tenen els jardins de l’ermita i voltants, donant una imatge que s’allunya d’un Sitges net i curiós.
S’han recollit signatures del veïnat, per afegir al escrit que presentarà l’associació, a l’ajuntament, on es diu que:

No volem que es faci aquesta obra.

Associació de Veïns Platja Sant Sebastià –Sitges-